У КИЄВІ ВІДКРИТО ПРИЙМАЛЬНЮ ПРЕДСТАВНИКА ФПУ У ПАРЛАМЕНТІ СЕРГІЯ КАПЛІНА

        30 вересня 2016 року Президія Федерації профспілок України обрала своїм уповноваженим представником у Верховній Раді народного депутата України Сергія Миколайовича Капліна.

foto_

        Сергій Каплін вважає, що Представництво профспілок у Верховній Раді – це перший крок до побудови справжньої соціально орієнтованої країни.

         Спільно з ФПУ вже підготовлено декілька суспільно й соціально важливих законопроектів, які стосуються підвищення платоспроможності громадян та детінізації бізнесу, які подано до ВРУ, напрацьовуються нові документи. Саме через інститут свого представника ФПУ повертає собі право законодавчої ініціативи.  

        Офіс буде штаб-квартирою змін трудового законодавства, повернення зарплат та робочих місць, опорним пунктом страйків та акцій протесту.

       На базі Представництва працюватиме гаряча лінія захисту трудових прав, куди кожен зможе оперативно передати інформацію про негаразди на підприємствах чи в установах, викликати підмогу у «гарячі» точки на чолі із Сергієм Капліним. Офіс представника ФПУ у парламенті відкритий для всіх трудових колективів і членів профспілок. Сергій Каплін запрошує усіх охочих відвідати Представництво, щоб разом створювати закони, боротися проти несправедливості та допомагати країні ставати державою загального добробуту.

       Приймальня представника Федерації профспілок України у парламенті розташована за адресою: вул. Грушевського, 16, офіс 2.