7 грудня 2016 року відбулося виїзне засідання Президії ЦК Профспілки на базі санаторію "Жовтень".

                                 DSC05147  DSC05144

       Ключові питання, які були розглянуті на засіданні Президії ЦК Профспілки, це: основні завдання колдоговірної роботи на 2017 рік, бюджет ЦК Профспілки на 2017 рік та план основних заходів ЦК Профспілки на 1-е півріччя 2017 року.

       Крім того, заслухано голів Миколаївського обкому Профспілки Начинову С.О. про практику роботи обкому щодо посилення мотивації профспілкового членства та Харківського обкому Профспілки Тимченка М.Т. щодо дотримання статутних вимог у питаннях повноти сбору та відрахувань профспілкових внесків.

       Президією прийнято відповідні постанови.

       На засіданні були присутні представники Мінрегіону: Хоцянівська Н.В. - директор департаменту економіки систем життєзабезпечення та  Корчак Д.В. - директор департаменту систем життєзабезпечення на житлової політики, які розповіли про теперішній стан житлово-комунального господарства України та про позвиток галузі у подальшому, а також відповіли на ряд запитань членів Президії.

      На заході голова ЦК Профспілки О.Романюк вручив нагороди декільком членам Президії за досягнення у профспілковій роботі.

     DSC05154        DSC05169       DSC05164    DSC05161         DSC05159