26-28 жовтня ЦК Профспілки провів семінар-нараду з питань ведення бухгалтерського обліку та складання фінансової звітності в неприбуткових організаціях. Семінар відбувся у готельному комплексі «Турист».

      На захід було запрошено завідуючих фінансовими відділами, головних бухгалтерів та їх заступників, скарбників, а також осіб, які відповідальні за фінансові питання обласних, міських комітетів (рад), первинних та об’єднаних первинних організацій Профспілки.

   IMG_20161027_1622143IMG_20161026_1509111 

     З вступним словом до учасників семінару звернувся голова ЦК Профспілки Олексій Романюк.

     Під час роботи семінару відбулися тематичні лекції та тренінг «Секрети успіхології», в ході яких учасники змогли детальніше ознайомитися зі законодавчими змінами з питань бухгалтерського обліку та фінансової звітності, з діями ФПУ щодо удосконалення норм податкового законодавства, а також дізнатися про секрети як домогтися успіху у житті.

     У вивченні цих питань їм допомогли лектори Світлана Ярошинська - директор аудиторської фірми «Орігінал», Ольга Денісова - викладач риторики Дипломатичної академії України, Людмила Остапенко - керівник департаменту захисту соціально-економічних прав ФПУ.

     Під час проведення Круглого столу з питань фінансової роботи в профспілкових організаціях учасники семінару поділилися думками та власним досвідом, спільно підвели підсумки семінару-наради.