znak_    Стартував пілотний проект Центру оперативного реагування при ФПУ.

                     Головне завдання команди фахівців Центру- оперативна реакція на порушення трудових прав, робота на місцях, допоміжні до традиційних методів впливу. "Федерація профспілок України робить дійсно багато - часто це непомітно для широкого загалу, оскільки ми не популістська структура, ми орган допомоги трудівникам. Саме це наш пріоритет... однак ми бачимо, що для вирішення деяких питань ФПУ сьогодні потрібен новий підхід" - коментує Володимир Саєнко, заступник Голови ФПУ, головний ініціатор створення Центру. За його словами, головна мета Центру - максимально знівелювати бюрократичну складову та діяти швидко.

              З черговими завданнями фахівці пілотного Центру оперативного реагування вже побували у ПАТ "Дніпрометробуд"(Дніпропетровськ) та на Суднобудівному заводі імені 61 комунара (Миколаїв), де довготривалі борги із заробітної плати, та на підприємстві "Дім марочних коньяків "Таврія", де бездіяльною була первинна профспілка.

               Фахівці Центру очікують позитивний вплив на вирішення проблем працівників цих підприємств, оскільки продовжують оперативну роботу над їх подоланням.

За матеріалами прес-служби Центру