22 квітня на Соборній площі в м. Черкаси

У присутності понад тисячі мешканців місто отримало в подарунок від ПАТ "Азот" 15 нових тролейбусів білоруського виробництва. 

Заради передачі 15-ти «азотівських» тролейбусів місту Черкаси центр міста перекрили для урочистостей. На сцену, встановлену на Соборній площі, піднялося керівництво заводу та міста. Навколо з прапорами міста, підприємства і державними прапорами стояли люди.

        8_164__     1_703__

Міський голова Анатолій Бондаренко зізнавався, що він щасливий після підписання двосторонньої Угоди про наміри спільної реалізації проектів між Черкаською міською радою та ПАТ «Азот».

За словами голови Черкаського осередку Федерації роботодавців України Бориса Райко, така крупна закупка тролейбусів для міста востаннє була здійснена в період з 1991 по 1993 роки. Пізніше керівник «Азоту» уточнив, що тоді було закуплено 40 тролейбусів, 8 з яких було придбано за підтримки «Азоту».

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко і голова правління ПАТ «Азот» Віталій Скляров публічно на Собороній площі Черкас підписали угоду та перерізали стрічку перед новим тролейбусом.