Сайт ФПУ:

Григорій Осовий зустрівся с Головою Донецької ОДА Павлом Жебрівським

0 011 

14 квітня в ході робочої поїздки Голови СПО об’єднань профспілок, Голови ФПУ Григорія Осового в Донецьку та Луганську області, в м.Краматорску відбулась його зустріч з Головою Донецької обласної державної адміністрації Павлом Жебрівським. У зустрічі взяв участь заступник Голови ФПУ Євген Драп’ятий.

Під час зустрічі відбувся обмін думками щодо соціально-економічної ситуації в Україні та регіоні.

Григорій Осовий проінформував про діяльність ФПУ, її членських організацій та завдання, які постають перед профспілками щодо захисту соціально-економічних прав та інтересів людей праці. Профспілковий лідер зазначив, що сьогодні головне – розвивати та зміцнювати соціальний діалог.

Сьогодні відбудеться профспілкова конференція з відновлення діяльності Донецької обласної ради профспілок, у якій візьмуть участь понад 300 делегатів, що представляють понад 310 тисяч спілчан області, та буде обрано її керівні органи. Це сприятиме посиленню впливу профспілок на вирішення актуальних соціально-економічних питань, що особливо гостро турбують людей.

Зі свого боку Голова ОДА Павло Жебрівський висловив готовність до такої співпраці та проінформував про ситуацію в регіоні, нинішні дії влади по стабілізації роботи трудових колективів, відбудови інфраструктури.

 

Прес-центр ФПУ

із  м. Краматорська Донецької області

 

КРАМ1

 

Федерація професійних спілок України щиро ві­тає ДРЕВАЛЯ ПЕТРА ПЕТРОВИЧА з обранням на посаду голови Донецької обласної ради профспілок.

Зичимо міцного здоров’я, натхнення, наснаги, реалізації всіх задумів і нових трудових звершень у справі захисту законних прав та інтересів працівників.

   

                                               Григорій Осовий обговорив актуальні соціально-економічні питання з головою Луганської ОДА Георгієм Тукою

WP 20160415 08 50 54 Pro

 

 15 квітня, в ході робочої поїздки в Донецьку та Луганську області Голова СПО об’єднань профспілок, Голова ФПУГригорій Осовий зустрівся з Головою Луганської обласної військово-цивільною адміністрації Георгієм Тукою.

 

Під час бесіди Г.Осовий поінформував керівника про діяльність ФПУ, її членських організацій та завдання, які постають перед профспілками на нинішнім етапі щодо захисту соціально-економічних прав та інтересів працівників.

Він акцентував увагу на важливості відновлення повноцінної діяльності профспілкових організацій в регіоні та повідомив про установчу Конференцію з відродження Федерації профспілок Луганської області, що має відбутись сьогодні в м. Сєверодонецьк.

На думку Г.Осового, основна мета співробітництва між профспілками та місцевими органами державної вади – відновлення та розвиток соціального діалогу для ефективного захисту прав та інтересів трудящих. 

WP 20160415 08 52 17 Pro

 Окремою темою, що обговорили співрозмовники, стала можливість використання профспілкових оздоровчих комплексів для реабілітації учасників АТО. Зі свого боку Г.Тука поінформував про ситуацію на підконтрольній українській владі території Луганської області, розповів, як місцева влада вирішує найгостріші питання, що турбують людей. Він висловив своє розуміння важливості всебічного розвитку співпраці з профспілками та необхідності збереження соціальної інфраструктури в регіоні.

Г.Тука висловив готовність до всебічного співробітництва з обраним на Конференції головою Профспілок Луганської області.

Г.Осовий запросив Г.Туку взяти участь у роботі зазначеної Конференції.

У зустрічі взяли участь перший заступник голови ОДА Єлизавета Пушко-Цибуляк, заступник Голови ФПУ Євген Драп’ятий.    

КРАМ3

 

Федерація професійних спілок України щиро ві­тає ЧЕРНИША ВАЛЕРІЯ СЕРГІЙОВИЧА з обранням на посаду голови Федерації профспілок Луганської області.

Зичимо міцного здоров’я, мужності, натхнення, наснаги, реалізації всіх задумів і нових трудових звершень у відповідальній та почесній справі захисту конституційних, трудових і соціальних прав та інтересів людини праці.