iCAMHQEJP__ 

20 березня - День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення   

            

Шановні спілчани! Трудівники та ветерани праці сфери обслуговування!

 

    Щиро вітаю вас з нашим професійним святом – Днем працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення! 

     У переддень свята хочу подякувати усім вам за сумлінну та самовіддану працю. Завдяки вашим працьовитим рукам, високому професіоналізму та наполегливості підтримується безперебійна робота інженерних комунікацій, шляхового, каналізаційного, ліфтового господарств, міського електротранспорту; населення забезпечується водою та теплом, здійснюється благоустрій, освітлення та озеленення вулиць та скверів, надаються різноманітні побутові послуги.

          Останніми роками органи державної влади практично самоусунулися від реформування житлово-комунального господарства, а більшість прийнятих законодавчих та нормативних актів стосовно галузі не виконуються через відсутність механізмів їх реалізації.

Наразі галузь знаходиться у критичному стані.

       Профспілкові органи чинять опір антинародним рішенням влади, сприяють вирішенню найгостріших проблем галузевих підприємств, використовуючи для цього соціальний діалог, а також акції протесту.

      Хочу запевнити, що попри складнощі сьогодення та нові виклики галузева Профспілка й надалі завжди перебуватиме поруч зі своїми спілчанами, аби захистити їх права та інтереси, добитися пріоритетного розвитку житлово-комунального господарства задля підвищення якості комунальних послуг.

    Нехай ваша праця, шановні колеги, приносить вам радість та достаток, а мешканцям населених пунктів – затишок в їхніх оселях.

    Бажаю вам і вашим близьким миру, міцного здоров’я, особистого щастя, творчої наснаги, успіхів та належної оцінки споживачами вашої нелегкої, але потрібної усім праці.

Зі святом вас, дорогі спілчани!

Олексій РОМАНЮК,

голова ЦК Профспілки