Профспілкові активісти вийшли на підтримку соціальних законопроектів

Сьогодні, 30 червня, на погоджувальній нараді керівників депутатських фракцій мали розглядатися соціальні законопроекти для подальшого винесення їх на розгляд до сесійної зали парламенту. На підтримку проходження зазначених проектів законів вийшли біля пів тисячі профспілкових активістів.

Від Профспілки взяли участь 22 представники.

DSCN3807

На акції від Профспілки до народних депутатів звернулась Антоніна Мар'янська – голова Білоцерківської міської організації Профспілки.

IMG_0457___30.06.15

У своєму виступі вона підкреслила: "Нарешті ми побачили початок конструктивної співпраці народних обранців з профспілками. Але тепер все залежить від того, як проголосують парламентарі. Не можна ці життєво важливі для мільйонів українців закони відкладати до наступної сесії». 

Чергова акція профспілок запланована на 2 липня і пройде вона під стінами Верховної Ради України.  

Профспілки вимагатимуть, щоб в сесійній залі проголосували за наступні законопроекти: 

- №2883 щодо індексації грошових доходів населення;

-   №2682 щодо зниження рівня оподаткування пенсій;

-   №2698 щодо зняття обмежень на виплату повної пенсії працюючим пенсіонерам;

-   №2835 щодо здешевлення ціни на природний газ для населення;

-   №2245 щодо відновлення за рахунок коштів соціального страхування часткового фінансування літнього оздоровлення дітей, санаторного лікування працівників, передусім зайнятих у шкідливих і важких умовах праці. 

 Профспілки очікують на підтримку депутатського корпусу і розраховують на солідарність широких верств громадськості у обстоюванні прав на гідне життя.