18 березня п.р. відбулося засідання Президії ЦК Профспілки, на якому, в переддень V  Пленуму ЦК Профспілки, розглянуто низку важливих питань.

  

DSCN3718 

 

         На засіданні, зокрема, розглянуто питання про: підсумки роботи щодо здійснення контролю за додержанням законодавства про працюта захисту трудових прав членів Профспілки у 2014 році; виконання бюджету за 2014 рік та бюджет 2015 року; підсумки роботи профспілкових організацій з оздоровлення трудящих та членів їх сімей у 2014 році та завдання щодо підготовки соціальних об’єктівдооздоровчого сезону 2015 року;

         Розглянуто також питання про уповноваженого ЦК Профспілки та території Луганської області, підконтрольній українській владі. Рішенням Президії тимчасово на цю посаду призначено Агібалова Ігоря Володимировича й запропоновано черговому пленуму ЦКПрофспілки розглянути його кандидатуру на посаду голови Луганської обласної організації Профспілки.

         Членами Президії заслуховано голів обкомів Профспілки про: роботу Житомирської обласної організації щодо виконання статутних вимог з фінансових питань (Т.Корець); практику роботи Львівського обласного комітету щодо посилення мотивації профспілкового членства (Б.Козло). 

Про досвід інформаційної роботи в Об’єднанні первинних профспілкових організацій ПАТ «АК «Київводоканал» доповів голова Об’єднання В.Азманов.

DSCN3727