c_137___

 

Шановні і дорогі спілчани!

Дозвольте привітати вас з нашим професійним святом –

Днем працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення

 

 

Саме у професійне свято ми маємо змогу подякувати всім тим, хто надає неоціненні комунальні послуги, без яких не усвідомлюємо цивілізованого життя. Це вода, тепло, електроенергія, чистота вулиць і дворів, озеленення територій та інші послуги. І за всім цим стоїть праця багатьох відданих своїй справі людей.

Завдяки вашим працьовитим рукам, наполегливості, фаховому досвіду та мудрості, незважаючи на найскладніші часи у нашій державі, населення забезпечується водою та теплом, підтримується безперебійна робота інженерних комунікацій, каналізаційного та шляхового господарства, стабільно працює міський електротранспорт, ліфтове господарство, проводиться благоустрій та озеленення вулиць і скверів.

Профспілка постійно намагається сприяти вирішенню найгостріших проблем галузевих підприємств, звертаючи увагу відповідних міністерств, відомств, керівництва держави.

Хочу запевнити, що незважаючи на великі складнощі сьогодення, галузева Профспілка разом з вами буде долати їх, буде завжди поруч з вами, щоб захистити ваші права та інтереси, підвищити якість наданих комунальних послуг.

Тож нехай ваша праця приносить вам радість і достаток, людям — затишок в їхніх домівках, містах і селах.

Міцного вам здоров’я, особистого щастя, творчої наснаги, належної оцінки такої нелегкої, але потрібної праці.

Нехай доля буде прихильною до вас і ваших близьких, буде мир і злагода в країні.

Щира вам дяка, дорогі спілчани, за вашу сумлінну працю.

 

Бажаю всім нам разом успіхів!

 

Олексій Романюк

Голова ЦК Профспілки