3-4 грудня п.р. у конференц-залі готелю «Турист» відбувся семінар для керівників територіальних організацій Профспілки «Завдання профспілкових організацій в участі з реалізації Женевської хартії якісного та доступного суспільного обслуговування та підтримки профспілкового руху за права людини на чисту воду».

У заході взяли участь голови обкомів Профспілки, голова Київської міської організації Профспілки та голова профкому КП «Львівводоканал».

До участі у семінарі було також запрошено начальника Управління Нацкомісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг Олександра Романюка та Президента Української асоціації «Укрводоканалекологія» Юрія Жерліцина. У своїх виступах вони поінформували учасників семінару про основні напрямки роботи Нацкомісії та Асоціації, спрямовані на покращання якості комунальних послуг та питної води, а також окреслили гострі проблеми, які потребують першочергового вирішення.

 DSCN3676

Учасники семінару проаналізували стан забезпечення якісних комунальних послуг, в тому числі якості питної води, та активно обговорили проблеми, вирішення яких потребує зусиль соціальних партнерів (роботодавців і профспілок).

DSCN3687

Одностайно схвалено рекомендації, в яких означено основні напрямки роботи Профспілки, спрямованої на покращання якості комунальних послуг та забезпечення престижності праці й соціального захисту працівників підприємств галузі.