Дорогі  колеги!  Спілчани!

Щиро вітаю всіх   з  Днем захисників і захисниць України – державним святом, яке стало по-справжньому народним,  святом мільйонів українців, які боронять свою землю та з Днем українського козацтва  - святом мужності, відваги,  доблесті  і незламності національного духу!

Українська історія знає чимало прикладів, коли  підступні  вороги намагалися  захопити нашу землю  та  поневолити  працелюбний і  доброзичливий  народ.  Проте завдяки нашим славним та хоробрим захисникам і захисницям Україна вистояла і нині продовжує безпощадно бити  жорстокого ворога, відстоює  своє право на вільне життя та самовизначення, боронить майбутнє наступних поколінь.

Сьогодні  ми вшановуємо хоробрість, мужність, звитягу  та героїзм захисників і захисниць незалежності й територіальної цілісності України і  дякуємо  всім, хто б’ється за неї тепер!

Під Покровом Пресвятої  Богородиці, ми обов’язково  переможемо рашистську  навалу!  

І це буде спільна перемога всього українського народу;  усіх, хто безстрашно воює на передовій   і тих,  хто  самовіддано працює в тилу  заради щасливого майбутнього України! Усі ми – одне велике багатомільйонне військо.

Щирі слова  вдячності висловлюю  усім працівникам сфери громадського обслуговування, які у цей важкий для країни час, нерідко ризикуючи власним життям, забезпечують безперебійну роботу  житлово-комунального господарства  та міського електротранспорту; захищають оселі людей від темряви і холоду; надають всебічну допомогу ЗСУ, силам територіальної оборони та постраждалим від війни.

Бажаю вам і членам ваших родин Божого благословення,  миру, незламної волі,  міцного здоров’я, звершення всіх ваших мрій і побажань, високих досягнень у праці на благо рідної держави!

Слава нашим захисникам і захисницям, які боронять Батьківщину!

Слава українському народові!

Слава Україні!

 

З ПОВАГОЮ,

Олексій РОМАНЮК,  Голова ЦК Профспілки