ШАНОВНІ    ЖІНКИ!

Вітаю вас з  Міжнародним жіночим днем, з  днем боротьби за права жінок.

Це  весняне свято приходить до нас з  подихом перших квітів і вселяє в нас віру та надію на краще, на нашу Перемогу та Мир!

Жінка – це найкращі та радісні спогади про  дитинство, зігріте душевним теплом турботливих маминих рук та  ласкавим поглядом рідних маминих очей.

Жінка символ  кохання та миру, і ми не випадково ставимо поряд ці слова. Вони найбільш повно відображають  одвічне покликання жіноцтва: дарувати життя і бути берегинями найбільших його цінностей.

Мудрість, талановитість, постійне прагнення до самовдосконалення, невтомність, активна життєва позиція, що водночас поєднуються з жіночністю та красою, – саме такою сьогодні є сучасна жінка України.

Я хочу  подякувати  вам, шановні наші колежанки, за сумлінну працю щодо захисту прав та інтересів спілчан; подякувати всім жінкам, які воюють за Україну, виховують діточок, рятують життя, лікують.

 Я славлю жінку  за її чарівність,

За терпеливість, доброту та вірність,

За те що вміє безкорисливо кохати,

В лиху годину – вірити й чекати.

Щиро бажаю Вам здоров’я,  миру, здійснення усіх життєвих планів та  мрій!

Нехай кожен ваш день буде сонячним і радісним, на вашу честь розквітають квіти й звучить чарівна музика добра, довкола панує душевна гармонія!

Низький уклін вам.  Разом ми сильні. Разом ми нездоланні. І разом ми обов’язково здобудемо Перемогу над підступним та жорстоким ворогом!

З повагою,

Олексій Романюк, Голова ЦК Профспілки