Дорогі колеги! Спілчани!

Щиро вітаю всіх   з  Днем захисників і захисниць України,  з Днем українського козацтва  - зі святом мужності, відваги,  доблесті та  незламності національного духу!

Протягом столітньої історії  наші вороги неодноразово намагалися  захопити українську землю  та  поневолити  наш працелюбний і  доброзичливий  народ. Проте ще ніколи й нікому не вдалося цього зробити; завдяки нашим славним захисникам і захисницям Україна вистояла і нині продовжує самовіддано бити  жорстокого ворога, відстоює  своє право на вільне життя та самовизначення.

Сьогодні  ми вшановуємо пам'ять  тих, хто боронив  Україну в минулому  і дякуємо  всім, хто б’ється за неї тепер!

Під Покровом Пресвятої  Богородиці, ми обов’язково  переможемо  рашистів!  

І це буде спільна перемога всього українського народу; усіх, хто безстрашно воює на передовій   і тих,  хто  самовіддано працює заради того, щоб Україна жила і процвітала!

Щирі слова  вдячності висловлюю  усім працівникам сфери громадського обслуговування, які у цей важкий для країни час, нерідко ризикуючи власним життям, забезпечують безперебійну роботу  житлово-комунального господарства  та міського електротранспорту; надають всебічну допомогу ЗСУ, силам територіальної оборони та постраждалим від війни.

Разом ми наближаємо нашу перемогу,  довготривалий мир та злагоду!

Бажаю вам і членам ваших родин міцного здоров’я, витримки,  незламної волі та  сили духу,  натхнення та енергії,  плідної праці задля української держави, добробуту, родинного тепла та затишку!

Слава Україні! Слава всім нашим Героям і Героїням!

Олексій РОМАНЮК, Голова ЦК Профспілки