ШАНОВНІ  КОЛЕГИ, СПІЛЧАНИ!

Прийміть щирі вітання з величним святом Воскресіння Христового!  

В нашому житті Великдень особливо шанується, тому що в цей день люди відкривають свої серця один одному, і жоден ворог не  здатний позбавити нас цього свята, надії та віри в те, що світло переможе темряву, добро переможе зло, життя переможе смерть.

Сьогодні український народ  проходить  надважкі випробування, і  Великдень  дає нам сили й наснаги у боротьбі з путінською нечистю, впевненості  дійти на цьому шляху до справедливого кінця – до відновлення  щасливого життя й процвітання вільної України!

Труднощі лише  згуртували нас і   кожен спілчанин  в умовах воєнного стану гідно тримає трудовий  фронт. Працівники житлово-комунального господарства  подекуди з ризиком для життя забезпечують  безперебійну роботу важливої критичної інфраструктури та оперативно ліквідовують  наслідки  руйнівних ворожих атак. І ми щиросердно дякуємо їм за героїзм, сумлінну працю і  патріотичну громадянську позицію.

Нехай яскраве світло Воскресіння Христового  осяє наші  душі добром, зміцнить нашу волю й дух, не дасть нам втратити жагу до свободи та  почуття власної гідності.

Давайте ще раз  попросимо в Бога  у Великдень   великої благодаті  - здійснення нашої  спільної  мрії – наближення перемоги України у війні проти підступного та жорстокого ворога!

Бажаю вам шановні друзі, колеги  і вашим родинам міцного здоров’я, добробуту,  віри в наші Збройні Сили, стабільного миру українській землі та Божого благословення!

Нехай ці Пасхальні дні започаткують нові трудові успіхи, звершення  і здобутки на Вашому життєвому шляху.

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

З повагою,

                                                      Олексій Романюк, Голова ЦК Профспілки