Щиросердно вітаємо з Днем народження та нагородженням за  особливі заслуги перед  профспілковим рухом  нагрудним  знаком  ФПУ  «Заслужений працівник профспілок України»  Миколу ШАФІНСЬКОГО – голову Хмельницької обласної  організації Профспілки.

Микола Андрійович користується заслуженим авторитетом  і повагою не тільки в національному  профспілковому середовищі,  а й в державних  органах влади; в трудових колективах галузевих підприємств  області.

За роки роботи він зарекомендував себе як відповідальний,  висококваліфікований  та  енергійний працівник й здібний  організатор. Завдяки його принциповій позиції, послідовності  і толерантності налагоджено ефективний  діалог  з соціальними  партнерами та вирішуються найскладніші питання,  що постають перед нами в  умовах воєнного стану.

Маючи великий досвід роботи з людьми та усвідомлюючи  цілі та завдання Профспілки, Микола Андрійович вносить  вагомий особистий внесок  у вирішення питань  соціального захисту  найманих працівників, покращення умов та охорони праці, їх оздоровлення; приділяє значну увагу роботі з тимчасово переміщеними особами.

Від імені членів Центрального комітету та усього активу галузевої Профспілки висловлюю подяку Миколу Андрійовичу за багаторічну сумлінну та плідну працю у профспілкових органах;  бажаю миру, міцного здоров’я, родинного щастя,  витримки,  невичерпної енергії,  достатку  та успіху в усіх добрих справах!

 

Щасливої долі на многая літа!

 

З повагою,

             

                 Олексій РОМАНЮК,  Голова ЦК Профспілки