Шановні друзі, колеги та спілчани!
Прийміть найщиріші вітання з нагоди Міжнародного дня солідарності трудящих - 1 Травня!
Першотравень завжди нагадує нам про пробудження весни, зміцнює наше прагнення до миру та злагоди, утвердження соціальної справедливості та уособлює право кожного на вільну та гідну працю.
    Традиційно, це день взаємної підтримки трудящих усього світу у прагненні жити в демократичному, соціально-орієнтованому суспільстві.
    Наразі в період повномасштабної війни росіі проти Украіни увесь український народ, члени профспілок, як ніколи, відчувають необхідність в єдності та солідарності цивілізованих країн, світового профспілкового руху проти підступного та жорстокого 
ворога.  І в багатьох містах профспілки 1 Травня вийдуть на демонстрації і мітинги в підтримку Украіни та з засудженням ганебних дій і без людяності путінського диктаторського режиму та рашистів.
   Від імені ЦК Профспілки, широ дякую усіх активістів, працівників профспілкових органів, які сумлінно виконують свої обов’язки та всіляко сприяють Перемозі Украіни у цій війні і допомагають матеріально та морально трудівникам галузевих підприємств, потерпілим від військових дій громадянам у цей важкий період!
  Нехай Першотравень додає нам надії на прискорення Перемоги добра над злом та встановлення стабільного Миру на планеті, покращення добробуту кожної родини, сили, впевненості і наснаги у вирішені нагальних життєвих питань!
  Бажаю усім міцного здоров’я, благополуччя, особистого щастя та успіхів в добрих та благородних справах!
 
З повагою,
Голова ЦК Профспілки Украіни Олексій Романюк