Комунальному підприємству «Житомиртеплокомуненерго»  - 50 років.

Ця урочиста подія зібрала чисельних гостей і працівників підприємства, оскільки завдяки  його роботі  тепловою  енергією  забезпечуються  965 житлових будинків,  а також бюджетні установи  та організації міста.   На балансі комунального підприємства - 56 котелень, 72 центральні теплові пункти та 207,6 км теплових мереж, встановлена теплова потужність складає 706,1 Гкал/год.

КП «Житомиртеплокомуненерго» здійснюється реалізації Проєкту розвитку системи теплопостачання за фінансування Європейського Банку Реконструкції та Розвитку, Проєкту з енергоефективності за фінансування Державним секретаріатом з економічних питань Швейцарської конфедерації.

Наразі на підприємстві впроваджується автоматизована система обліку енергоносіїв та розроблена схема теплопостачання міста,  спрямована на оптимізацію роботи підприємства, що повинно значно підвищити енергоефективність роботи теплогенеруючого обладнання: скоротити споживання енергоносіїв, в першу чергу - природного газу, знизити собівартість теплової енергії та екологічне навантаження на довкілля, підвищити якість послуг з теплопостачання споживачів, виведення з експлуатації морально застарілого та обладнання  на сучасне енергоефективне, впровадження принципу помірної децентралізації теплопостачання.

Серед  почесних гостей був в Голова ЦК Профспілки Олексій Романюк, який у своєму виступі привітав  учасників урочистого зібрання, наголосивши на важливості їхньої роботи для всього суспільства та зауважив, що його приємно вразила така увага з боку міського голови, народних депутатів, представників галузевої асоціації і багатьох інших  почесних гостей  до цього ювілею  та висока оцінка роботи підприємства та праці кожного члена колективу.

Олексій Романюк щиро привітав всіх зі святом і наголосив, що вже було дуже багато теплих сказано слів і вручено почесних нагород,  а зі свого боку він привіз нову підписану Галузеву угоду, яка дозволить збільшити заробітну плату працівників підприємства з 1 червня цього року на 20 відсотків.

Під бурхливі схвальні оплески учасників свята   він вручив теку з текстом Галузевої угоди директору підприємства з побажаннями  подальшого розвитку та  успіхів!

На завершення свого виступу  Голова ЦК Профспілки Олексій Романюк та голова Житомирської обласної організації Профспілки Тетяна Корець вручили  почесні грамоти Профспілки найкращим працівникам.