І в цей святковий день ЦК Профспілки  має за честь привітати Валентину Кирилівну  – працівника  і надзвичайну людину, яка користується заслуженим  авторитетом і повагою в ЦК і колективі обкому, серед бухгалтерів  територіальних організацій Профспілки, в колективах галузевих підприємств  з Ювілейним днем народження!

Протягом своєї трудової діяльності Валентина Кирилівна зарекомендувала себе  висококваліфікованим і цілеспрямованим фахівцем,  здатним налагодити  ефективну  роботу, вимогливим як до себе так і до інших.  Багато зусиль приділяє організації фінансової роботи в первинних профспілкових організаціях, навчанню фінансових працівників первинних профорганізацій. В роботі проявляє компетентність, творчу ініціативу, відповідально ставиться до своїх обов’язків, вміє оперативно та чітко організувати виконання поставлених завдань, залишаючись при цьому  чарівною жінкою і  відкритою чуйною до чужого болю  людиною, яка прийде на допомогу і підтримає у найкритичніших ситуаціях.

Це все далось не їй просто… Своє трудове життя Валентина Кирилівна розпочала  у 1969 році на Херсонському обласному об’єднанні «Сільгосптехніка». Більше вісімнадцяти років (1975-1993) працювала в ОВО зеленого господарства «Запоріжзеленгосп». За цей період пройшла шлях від голови цехового комітету до головного бухгалтера профкому.

З 1993-2000 рік працювала в Запорізькій облорганізації Профспілки інструктором по соціальному страхуванню. З 2000 року по 2010 рік - головний спеціаліст контрольно-ревізійного відділу Запорізького обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, де на громадських засадах з 2002 року по 2007 рік виконувала роботу скарбника в Об’єднаному профспілковому комітеті.  З 2010 року по теперішній час працює головним бухгалтером  Запорізької облорганізації Профспілки. З 2010 року - член ревізійної комісії ЦК Профспілки України та ревізійної комісії Запорізької обласної ради профспілок.

За багаторічну сумлінну працю в Профспілці, високий професіоналізм, значний особистий внесок у вирішення питань фінансового зміцнення профспілки нагороджена низкою профспілкових нагород.

Дякуємо Вам,  шановна Валентино Кирилівно,  за багаторічну сумлінну та плідну роботу у профспілкових органах

та вітаємо  зі славним Ювілеєм!

Бажаємо Вам  миру, міцного здоров’я, невичерпної енергії,  достатку  та благополуччя! 

Щасливої долі на многая літа!

З повагою,

Голова ЦК Профспілки   Олексій Романюк