Перед  початком засідання Президії ЦК Профспілки, враховуючи, що одним з основним напрямків роботи Профспілки є робота щодо  організації відпочинку і оздоровлення  спілчан та членів їх сімей,  учасники заходу мали змогу ознайомитись з роботою  Профспілкового акціонерного товариства "Миргородкурорт",  яке  очолює  Гавловський Олександр Данилович.

Відбулась екскурсія по санаторію "Полтава".  

Санаторій «Полтава» розташувався на території санаторного комплексу курорту Миргород в прекрасній парковій зоні, поблизу річки Хорол та бювету з мінеральною водою.

 

Спеціалізація санаторію: лікування органів травневої системи; хронічних захворювань печінки; нервової системи та багато інших нозологій (лікувальна база відповідає сучасним вимогам). Тут працює реабілітаційне відділення, де проходять курс відновлення пацієнти, які перенесли різні хірургічні втручання.  Також функціонує діагностичний центр з надсучасною медичною апаратурою та  лікування  грязями. 

На високому рівні  організована культурно-масова  та спортивна робота, що сприяє  активному  та насиченому відпочинку гостей санаторію.