Напередодні  виїзного засідання Президії ЦК Профспілки, яке  відбудеться 10 жовтня 2019 року у м. Миргород (Полтавська область),  члени Президії  завітали в Полтавський обласний комітет Профспілки, в теплій дружній обстановці поспілкувалися із працівниками. 

Після зустрічі з полтавським профактивом, учасники зустрічі скористались нагодою   і ознайомились із роботою Комунального підприємства «Полтававодоканал» та первинної профспілкової організації підприємства.  

Зустріч виявилася плідною та насиченою, учасники  обговорили найактуальніші питання, які турбують підприємства галузі в сучасних умовах. Акцентували увагу на  ролі профспілок  у  вирішенні проблем людей праці, а отже і на необхідності мотивації профспілкового членства. Сторони наголосили на  важливості ведення конструктивного діалогу між роботодавцями та працівниками.

 

 

Наприкінці зустрічі, слідуючи традиції Комунального підприємства «Полтававодоканал», яку воно започаткувало з метою розвитку підприємства багато років томі, учасники зустрічі спільними зусиллями  висадили дерева  як символ  ефективної співпраці і соціального діалогу.

Також члени Президії  відвідали музей  профспілкового руху Полтавщини.