Напередодні Всесвітнього дня дій за гідну працю,  3 жовтня у Будинку профспілок зібралися члени  Президії Федерації профспілок України та  обговорили актуальні питання, що турбують  працюючу людину, серед яких, перш за все, соціальні гарантії та соціальні стандарти, гідні умови праці та її оплати.

Окрему увагу приділили розгляду питання щодо проекту Трудового кодексу України.

Серед найбільш важливих питань, безумовно, про заходи щодо забезпечення врахування профспілкових пропозицій до проекту Держбюджету України на 2020 рік, про взаємодію з органами державної влади.

ФПУ, її членські організації завжди приділяють особливу увагу роботі з молоддю – майбутньому профспілкового руху. Це питання внесено до порядку денного засідання.

Відповідно до порядку денного, були підведені підсумки  навчання профспілкових працівників і активістів у 2018/2019 навчальному році та визначені завдання на 2019/2020 навчальний рік.

Також  обговорили низку завдань з напрямку питання організаційної роботи та управління майновим комплексом,  питання відзначення нагородами ФПУ, а також розглянули і ухвалили текст Заяви ФПУ до Всесвітнього дня дій за гідну працю.

У роботі Президії  ФПУ взяв участь голова Профспілки Олексій Романюк.

З постановами Президії можна ознайомитись на сайті ФПУ.