Як ми вже повідомляли, 22 вересня 2019 року сталася страшна трагедія, яка забрала життя дев’яти працівників Житомирського трамвайно-тролейбусного управління. 10 працівників отримали травми різного ступеня тяжкості.  Це стало сумною звісткою для всіх членів Профспілки, як Житомирської області (було оголошено триденну жалобу), так і всієї України.

Ця трагедія стала для нас спільним горем та болем  і об’єднала всіх небайдужих людей навколо бажання допомогти.

Зокрема, завдяки спільним зусиллям Центрального Комітету  галузевої Профспілки, Житомирської обласної організації Профспілки,  профспілкового комітету комунального підприємства «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління»,  пролунали звернення про допомогу  до  всіх  членських організацій ФПУ, ділових партнерів,  членів Профспілки, небайдужих  громадян… Була розгорнута масштабна робота по збору коштів для підтримки сімей загиблих та постраждалих в результаті цієї жахливої дорожньо-транспортної пригоди.

Протягом тижня на рахунок Житомирської обласної організації Профспілки надходили кошти від профспілкових організацій всіх рівнів, які були перераховані на рахунок первинної профспілкової організації Трамвайно-тролейбусного управління, також  благодійники надавали фінансову допомогу і безпосередньо  на рахунок профспілкової організації КП ЖТТУ.

Акція по збору коштів триває...

         Шановні колеги і друзі, ми щиро вдячні Вам за висловлені співчуття і слова підтримки, а також за надання благодійної допомоги сім’ям  загиблих  та поранених в цій страшній  автомобільній трощі.

Дякуємо за небайдужість, щиросердність, за те що розділили з нами біль втрати, за підтримку і розуміння.

Нехай  береже Бог Вас та Ваші родини!

Голова ЦК Профспілки , Олексій Романюк