Кругляка Едуарда Борисовича призначено на посаду  Заступника міністра  розвитку громад і територій України

(до 02.09.2019 - Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України) .

Кругляк Е.Б.  з липня 2015 року і до нового призначення працював Заступником міністра згаданого міністерства, є експертом у таких сферах:  житлово-комунального господарства; контролю у сфері житлово-комунального господарства; житлова політика; ефективного використання паливно-енергетичних ресурсів енергозбереження; відновлювальних джерел енергії та альтернативних видів палива.

ЦК Профспілки завжди плідно співпрацював з Едуардом Борисовичем щодо вирішення нагальних галузевих питань і сподівається на подальший конструктивних діалог  з метою розвитку та модернізації галузі, підвищення рівня  добробуту  працівників та відповідальності роботодавців.

Щиро вітаємо, шановного Едуарда Борисовича з призначенням на високу і відповідальну посаду, переконані, що Ваш професійний досвід, енергія, управлінський талант і організаторські здібності дозволять Вам домогтися значних досягнень на цьому посту.

Бажаємо  конструктивної роботи, невичерпних сил та успіхів у всіх починаннях! Зичимо  Вам великих здобутків, а підґрунтям плідної професійної діяльності на новій посаді хай буде міцне здоров`я, наполегливість, натхненна думка й бажання  розбудовувати нашу державу!