LOGO_ЗАСІДАННЯ ПРЕЗИДІЇ ЦК ПРОФСПІЛКИ

        23 червня 2017 року на базі соцоб’єктів Дніпропетровського обкому Профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення відбулося виїзне засідання Президії ЦК Профспілки під головуванням її голови Олексія Романюка.

__1

       Участь у засіданні Президії взяли голова Дніпропетровського обласного об’єднання профспілок Віталій Дубіль, директор департаменту житлово-комунального господарства та будівництва Дніпропетровської облдержадміністрації Андрій Коломоєць, директори та голови первинних профорганізацій деяких галузевих підприємств Дніпропетровської області.

      На засіданні було розглянуто низку важливих питань, а саме про: підсумки виконання галузевих, територіальних угод та колективних договорів за 2016 рік та стан виконання взятих зобов’язань у 2017 році; готовність оздоровчих закладів до прийому трудящих та членів їх сімей влітку 2017 року. Крім того були заслухані питання, які стосуються обміну профспілковим досвідом, а саме, про практику роботи: виборних органів Дніпропетровської облорганізації Профспілки щодо здійснення контролю за додержанням законодавства про працю, захисту соціально-економічних прав членів Профспілки; Полтавської облорганізації Профспілки щодо посилення мотивації профспілкового членства; Закарпатської облорганізації Профспілки щодо дотримання статутних вимог з фінансових питань та ведення діловодства.

__

      Також було підведено підсумки галузевого огляду - конкурсу на кращу первинну профспілкову організацію щодо здійснення громадського контролю за станом охорони праці у 2016 році. Переможцем визначено первинну профспілкову організацію комунального підприємства «Титан» Запорізької міської Ради, яку нагороджено грамотою ЦК Профспілки.

       Зі всіх питань порядку денного Президією прийнято відповідні постанови. Напередодні засідання Президії відбулися семінари, на яких було розглянуті питання про стан охорони праці в житлово-комунальній сфері, реформування бухгалтерського обліку в профспілкових організаціях та інш.

       Члени Президії мали можливість ознайомитися з роботою дитячих оздоровчих таборів «Комунарець» та «Орльонок». Основна мета – на практиці побачити реальні справи Дніпропетровського обкому Профспілки з виховання підростаючого покоління, а також збереження та розвитку цих важливих соціальних об’єктів.