Щорічно у третю неділю березня, відповідно до   Указу Президента України «Про День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення» від 15.02.1994 № 46/94,  відзначається День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення. Це професійне свято встановлене за ініціативи Профспілки працівників громадського обслуговування України.

 

 

 

Шановні спілчани,   працівники та ветерани праці сфери  обслуговування!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди нашого професійного свята.

Цей день присвячений  працівникам та працівницям, для кого забезпечення  життєдіяльності міст, селищ, сіл, підприємств, установ та створення  комфортних умов проживання  для кожного  громадянина  стало сенсом життя.

Сфера житлово-комунального господарства є однією  з базових та стратегічних  галузей української економіки.  На трудових колективах  підприємств цієї галузі,  на ваших плечах лежить величезна відповідальність. В умовах війни, коли вам доводиться не тільки виконувати свої функціональні обов’язки, але й стикатися та  розв’язувати складні нагальні проблеми, які виникають через збройну агресію рф; ризикуючи не рідко  власним здоров’ям та життям. Ви гідно тримаєте сьогодні  комунальний фронт!

Висловлюю вам щиру вдячність та повагу до вашої нелегкої праці.

Останніми роками в  галузі накопичилась  безліч проблем, які примножилися  руйнівною війною.

Проте, я твердо переконаний, що спільно ми здолаємо всі негаразди,  які існують у нашій галузі, в трудових колективах; доб’ємося гідних умов праці та  підвищення добробуту кожного спілчанина! Разом ми відбудуємо Україну, зробимо її квітучою і  сильною, із сучасною  та комфортною для людей житлово-комунальною галуззю.

Щиро бажаю вам  і  вашим родинам перемоги і миру, міцного здоров’я, щастя і добробуту, задоволення від роботи  та вдячних споживачів ваших послуг!

 

 З повагою,     

Олексій Романюк, Голова ЦК Профспілки