Літо добігло кінця, і ми з гордістю можемо сказати: ми зробили це літо дійсно незабутнім для тих, хто цього потребував найбільше!

Одним із пріоритетних завдань організаційних ланок Профспілки працівників житлово – комунального господарства у вирішенні соціальних питань спілчан є організація якісного, повноцінного оздоровлення та відпочинку дітей. Проте вже третій рік в Україні тривають бойові дії, пов'язані з повномасштабним вторгненням росії на територію України, що поставило під загрозу організацію безпечного оздоровлення та відпочинку дітей.

Дитячий оздоровчий заклад «Водограй»у смт. Чинадійово Закарпатської області ще на початку липня прийняв на відпочинок в найбільш екологічно чистому куточку карпатських гір дітей наших працівників – членів профспілки. У  «Водограї» впродовж літа оздоровили дітей наших спілчан в атмосфері дружніх занять, активного відпочинку і веселих розваг. Справді, вибрати табір для оздоровлення дитини, серед розмаїття запропонованих, ─ чимала турбота для батьків, проте Київська обласна профспілкова організація  з неабиякою приємністю допомагає у цьому. 

Дякуємо усім, хто звернувся до нас і сподіваємося, що Ваші дітки отримали незабутні враження та емоції від цьогорічного літнього оздоровлення!

Згідно з прямим договором між Київською обласною організацією Профспілки  та ДОЗ «Водограй», тривалість оздоровлення склала 14 днів. При цьому, згідно з умовами угоди, члени профспілки мали можливість заощадити понад 3 тисячі гривень в порівнянні із загальною вартістю оздоровлення, також 10% вартості за путівку взяла на себе Київська обласна організація профспілки. 

Важливим напрямком роботи профспілки є літнє дитяче оздоровлення, так у 2024 році профспілковими організаціями забезпечено оздоровлення 80 дітей членів профспілки. На оздоровчу кампанію витрачено майже 300 тис. грн. з профспілкового бюджету обласної організації.

Враження від перебування дітей у таборах якнайкращі.

Усі діти залишилися задоволені відпочинком і мріють знову відвідати цей дитячий оздоровчий заклад у наступному році.

Декілька відгуків:

  • «Доброго дня. Ми відпочиваємо вже другий рік поспіль, це вже каже про те, що все дуже, дуже подобається. Табір чудовий. На наступний рік також плануємо. Щира подяка організаторами!!! До зустрічі в наступному році

 

  • «Доброго дня. Відпочивали вперше, дитина залишилась задоволена, цікаві програми були, екскурсі. Вожатим Маші й Даші дякуємо. Якщо буде можливість обов'язково поїдемо. Дякую за гарний відпочинок!!!»

 

  •  «Доброго дня. Донька відпочивала в таборі, та й взагалі - без батьків і далеко від дому - вперше. Ми, як батьки, дуже хвилювались. Але все виявилось набагато кращим, ніж ми уявляли - було цікаво, багато занять, активностей, гуртки, басейн. Харчування - відмінне, ставлення персоналу - добре і чуйне. Все сподобалось, якщо буде можливість поїхати наступного року, будемо дуже раді.»

 

Київська обласна організація Профспілки рекомендує ДОЗ «Водограй в Чинадійово.