25 квітня, напередодні 38-ї річниці з дня аварії на Чорнобильській АЕС відбулися змагання ХХІ спортивних ігор серед працівників житлово-комунального господарства. Наша профспілка разом з ФСТ “Спартак” до повномасштабного вторгнення щороку проводила Спартакіади, але останні роки через зрозумілі причини змагання не відбувалися. І ось, після дворічної перерви спортсмени — аматори, працівники наших комунальних підприємств зустрілися на самому мирному полі бою.

З привітальним словом перед учасниками змагань виступила голова обласної організації профспілки Тетяна Корець, яка запропонувала вшанувати пам’ять ліквідаторів аварії на ЧАЕС, які працювали на комунальних підприємствах Житомирської області та пам’ять Героїв, які загинули під час війни з росією хвилиною мовчання.

Також вона вручила профспілкові виплати 11 працівникам, членам профспілки — учасникам ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, які сьогодні працюють на підприємствах “Житомиртеплокомуненерго” та Житомирське трамвайно-тролейбусне управління.

Тетяна Корець запросила команди до змагань та побажала учасникам високих здобутків. Вже традиційно змагання проходили по п’яти видах спорту: армреслінг, дарст, настільний теніс, швидкі шахи та шашки.

В змаганнях взяли участь 45 учасників, з них 10 — жінки.

В наполегливій, але чесній боротьбі командну першість отримала дружня команда КП “Житомиртеплокомуненерго”.

ІІ місце виборола команда КП “Зеленбуд”. До речі, в складі цієї команди вже не перший рік виступають директор підприємства Олександр Волокіта та головний бухгалтер Тетяна Остапчук, які принесли своїй команді перше місце з настільного тенісу.

Ну і ІІІ почесне місце дісталося команді Міського культурно-спортивного центру.

Так, ця Спартакіада не була багаточисельною, але ті хто захищав спортивну честь своїх підприємств отримали масу позитивних емоцій від змагань, досягнень і нагород.

Всі переможці змагань отримали грамоти, медалі і кубки. Хтось скаже, можливо такі заходи сьогодні не на часі, але ми впевнені — це потрібно! І всі свої перемоги спортсмени-комунальники присвятили Героям, які сьогодні боронять нашу Україну від ворога, за що їм велика шана та подяка!

Слава Україні! Героям Слава!