БІЛЬШЕ ЗНАЄШ – БІЛЬШЕ ВМІЄШ
 
Робота в нинішніх особливих умовах  потребує постійного підвищення кваліфікації  профспілкових працівників та активу задля забезпечення соціального захисту членів профспілки.
Добре це розуміючи, Дніпропетровський обком Профспілки поряд з іншими напрямами, постійно дбає про навчання своїх кадрів, покращення їхнього інформування.
 
 
Ось і цими днями обком за сприяння Зонального навчально-методичного центру облпрофоб’єднання провів черговий семінар-навчання представників профорганізацій. 
 
Відкриваючи захід, голова обкому профспілки Анастасія Демідова  поінформувала його учасників про головні напрями роботи у воєнних умовах, участь профорганізацій у законотворчій роботі, активну діяльність з підтримки наших Збройних Сил.
 
 
 
Про нові аспекти в організації та забезпеченні виконання законодавчих та статутних вимог бухгалтерського обліку розповіла головний бухгалтер обкому Маргарита Бондар, а зав. оргмасовим відділом Вікторія Тризна зупинилась на актуальних питаннях вдосконалення організаційної роботи в первинних профорганізаціях.
 
Дуже насиченою та продуктивною була й частина семінару, присвячена змінам та проблематиці дотримання трудового законодавства у воєнних умовах.
Профспілковий юрист і адвокат Олексій Погрібняк не тільки поінформував про новації у законодавстві та особливості їх реалізації на практиці  у повсякденній роботі на місцях, але й відповів на численні запитання слухачів.