13 березня 2024 року відбувся V Пленум Полтавської обласної організації профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення з порядком денним:

  1. Про роботу профспілкових організацій області, щодо виконання галузевих угод та колективних договорів за 2023 рік та завдання з виконання зобов’язань у 2024 році.
  2. Про виконання профспілкового бюджету за 2023 рік, затвердження профспілкових бюджетів на 2024 рік зі змінами на 2025 рік та штатного розпису.
  3. Про навчання профспілкових працівників за програмою «Комунікативно-правова взаємодія з особами з-поміж ветеранів війни».
  4. Про відзначення Дня працівників житлово-комунального господарства.
  5. Різне.

Напередодні Пленуму відбулося засідання президії обласного комітету з питань:

  1. Про статистичні дані членських організацій за 2023 рік.
  2. Про підсумки роботи щодо здійснення контролю за додержання законодавства про працю та захисту трудових прав членів профспілки у 2023 році.
  3. Про підсумки роботи з питань з охорони праці за 2023 рік.
  4. Різне.

З усіх питань порядку денного були прийняті відповідні постанови.

З 11 по 16 березня 2023 року по підприємствах ЖКГ проведені святкування до Дня житлово-комунального господарства, побутового обслуговування населення де були  вручені :

- 223 нагороди - Ветеран житлово-комунального господарства області ;

- нагороди ЦК профспілки України і обласної організації профспілки;

- спільні Грамоти з Департаментом ОДА, обласною Радою Профспілки .

Нагороди вручались під час обідньої перерви на підприємствах галузі та на Пленумі обкому Профспілки

Голова обласної організації профспілки привітав всіх працівників галузі з професійним святом, вітанням на першій сторінці обласної газети «Зоря Полтавщини».