В Ізмаїлі відзначили найкращих представників сфери житлово-комунального господарства

14 березня 2024 року у малій залі виконавчого комітету міської ради м. Ізмаїл Одеської області вітали працівників комунальних служб з прийдешнім Днем працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.

Катерина Татаринцевазаступниця міського голови, привітала присутніх з професійним святом та висловила вдячність за їх сумлінну працю. Відмітила вагомий внесок працівників галузі у розвиток міста та побажала всім витримки, професійних здобутків, родинного благополуччя, мирного неба над головою та вдячності споживачів послуг.

Від імені міського голови Андрія Абрамченка вона вручила Почесні грамоти та відзнаки працівникам житлово-комунальних підприємств міста.

Від імені Одеського обкому профспілки привітання з професійним святом та вдячність працівникам за безперебійну роботу в умовах воєнного стану висловила профорганізатор по м. Ізмаїл Ольга Сьоміна.

Вона побажала всім працівникам житлово-комунальних служб та їхнім родинам миру, добробуту, здоров’я, благополуччя та витримки, фінансової стабільності, єдності в досягненні цілей.

Почесні грамоти обкому профспілки та грошові кошти отримали ветерани і працівники підприємств.