Професійне свято У Черкасах відзначив колектив КП «Черкасиводоканал»

Перед Днем працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення, який відзначався 17 березня п.р., у залі підприємства відбулося урочисте засідання, на яке були запрошені перший заступник міського голови Сергій Тищенко та голова Черкаської обласної організації Профспілки Іван Анашкевич.

Від імені міського голови Анатолія Бондаренка заступник подякував колективу за важливу роботу та вручив міські нагороди.

– Дякую кожному з працівників за вашу витримку, за відданість місту й обраній професії, – прокоментував Сергій Тищенко. – Ми всі добре пам’ятаємо, з якими складними викликами вам довелося зустрітися в 2022 році під час блекаутів. Пам’ятаємо, як під час підступних ворожих атак, коли наші мережі лишались знеструмленими, ви працювали в режимі нон-стоп, щоб максимально швидко відновити подачу та відведення води в домівках. Ви продемонстрували високий фаховий рівень та стійкість. Команда комунальників сьогодні – це один із маркерів незламності наших рідних Черкас. Ми цінуємо вашу титанічну роботу та ваш вклад у життя міста.

– Знаю, що ваш колектив допомагає військовим. Дякую за патріотизм. Наша сила – в єдності. Своїм прикладом згуртованості й небайдужості ви демонструєте, що ми переживемо цю війну та обов’язково відновимо все зруйноване.

Під час урочистих зборів з нагоди професійного дня Сергій Тищенко від імені міського голови Анатолія Бондаренка нагородив працівників, які відзначилися своєю роботою.

Медаль «За сумлінну працю» була вручена начальнику ремонтно-будівельної дільниці Геннадію Тамазі. Він, серед іншого, в 2023 році організовував та очолював бригади з відновлення зруйнованих об’єктів в селах у Херсонській області за програмою Президента України «Пліч о пліч».

Подяки міського голови передав слюсарям аварійно-відновлювальних робіт Вадиму Бутікову, Юрію Забеліну та Андрію Аносову.

Голова обласної Профспілки Іван Анашкевич висловив слова подяки колективу, всі працівники якого є членами Профспілки. Він додав, що черкаський водоканал залишається одним із кращих в Україні. Це підприємство навіть у складні часи війни продовжує модернізацію та застосовує сучасні технології, аби в кранах містян завжди була якісна вода. У його колективі зараз працює понад 650 членів Профспілки рівень середньої заробітної плати яких за 2023 рік , завдяки Галузевій Угоді та Галузевій територіальній Угоді обкому Профспілки  з міським головою  - є 5 по Україні.

- У цій галузі – сказав Іван Анашкевич - працюють воістину самовіддані люди, справжні патріоти, яким у досить складних умовах щодня доводитися підтримувати ЖКГ на високому рівні.  На Вас лежить серйозна відповідальність, і, нажаль, у держави зараз немає можливості оцінити по достоїнству Вашу  працю та внесок у розвиток українського житлово-комунального господарства, комунального господарства громади. Ви гідно тримаєте комунальний фронт, і нехай слова вдячності від людей щоденно зігрівають Вашу душу.

Частину колективу за сумлінну роботу та з нагоди професійного свята відзначили грамотами підприємства та  грамотами і подяками ЦК Профспілки та Черкаської обласної організації Профспілки.

Голова Черкаської обласної організації Профспілки І. Анашкевич вручив директору підприємства І. Сухарькову  диплом ЦК Профспілки працівників ЖКГ, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення України про присвоєння йому звання «Кращий господарник року у вирішенні соціально-економічних питань»