12 березня 2024 року в приміщенні Департаменту міського господарства Одеської відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення України.

Присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять працівників, які загинули під час виконання службових обов’язків.

З вітальним словом до присутніх звернулися директор Департаменту міського господарства Леонід ГРЕБЕНЮК.

Він зазначив, що робота працівників житлово-комунального господарства завжди була нелегкою. Адже від їхнього професіоналізму і сумлінності залежить загальний соціальний настрій суспільства.

Їм часто приходиться працювати в несприятливих погодних умовах. Але незважаючи на всі труднощі, працівники галузі щодня підтримують наше комфортне життя, щоб у будинках українців було світло і тепло, працював електротранспорт, не зникала вода. А парки і сквери зустрічали громадян квітучими клумбами і фонтанами. 

Під час повномасштабної війни, коли робота комунальників пов'язана з щоденним ризиком для життя, вони доводять, що здатні на неможливе.         

Леонід ГРЕБЕНЮК подякував працівникам за їхню нелегку і ризикову для життя працю, професійну майстерність. Побажав міцного здоров’я, успіхів при виконання виробничих завдань, родинного затишку в мирних оселях.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, відповідальність під час виконання службових обов’язків та з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення України Почесною грамотою Департаменту міського господарства Одеської міської ради були відзначені ветерани праці.

                                                

З вітальним словом до працівників енергетичної галузі звернулася голова обласного комітету профспілки працівників житлово-комунального господарства Поліна НАКУЛ.

Вона зауважила, що попри складні умови сьогодення профспілки всіх рівнів згуртувалися і проводять роботу по наближенню нашої Перемоги. Це і фінансова допомога Збройним силам України, територіальній обороні, працівникам підприємств, які мобілізовані і знаходяться на захисті країни.

Відзначила високопрофесійну організаційну роботу керівників комунальних підприємств по ліквідації наслідків природних стихій та ворожих обстрілів.

Голова обкому профспілки подякувати усім працівникам житлово-комунальної сфери, які в будь - яких умовах, ризикуючи подекуди своїм життям, забезпечують оселі мешканців теплом, водою, світлом, підтримують безперебійну роботу інженерних комунікацій, каналізаційного та шляхового господарства, проводять ремонт житла, благоустрій та озеленення вулиць і скверів, відновлюють роботу пошкоджених об’єктів критичної інфраструктури.

Побажала всім працівникам житлово-комунальних служб та їхнім родинам миру, добробуту, здоров’я, благополуччя та витримки, фінансової стабільності, єдності в досягненні цілей.

Нехай результати їхньої невтомної праці завжди отримують добрі відгуки та щиру вдячність позитивних і доброзичливих споживачів!

Почесною грамотою Одеського обласного комітету Профспілки працівників житлово-комунального господарства та грошовою нагородою була відзначена робота найкращих працівників комунальних підприємств міста Одеси та Одеської області. 

Не залишилися без уваги також ветерани праці.