Напередодні святкування міжнародного дня боротьби за права жінок і міжнародний мир, який у нас в суспільстві називають Міжнародним жіночим днем, профспілковий комітет комунального підприємства «Теплопостачання   м. Одеса» на чолі з його головою Чернявською Тетяною Ігнатіївною привітав на робочих місцях працівниць підприємства зі святом.

Також сумісно з адміністрацією підприємства на чолі з директором Поздняковою Ганною Іванівною та профспілковим комітетом було організовано та проведено конкурс серед працівниць під гаслом «Вміємо працювати та вміємо готувати».

Учасниці конкурсу приготували торти, печиво, тістечка та інші смаколики, які надали членам комісії для визначення переможців.

Члени комісії були приємно здивовані різноманітністю представлених конкурсантками виробів та розгублені щодо визначення переможців, адже все було дуже смачне.  

Після тривалого обговорення було прийнято рішення про відзначення всіх учасниць конкурсу як переможців.

Голова обкому профспілки  Поліна Накул була запрошена на святковий захід. Вона привітала всіх зі святом, конкурсанток - з перемогою та долучилась до нагородження.

Учасниці конкурсу отримали від профкому солодощі, а від обкому профспілки -  чайний набір.

По закінченню урочистої частини всі присутні приєдналися до дегустації виробів учасниць конкурсу.