21 лютого 2024 року з ініціативи голови Львівської обласної організації профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення України Богдана КОЗЛО у ВСП «Техніко-економічний фаховий коледж Національного університету «Львівська політехніка» відбулася зустріч адміністрації коледжу, представників профспілки та студентського парламенту з головами первинних профспілкових організацій галузевих підприємств.
Директор коледжу Людмила ІВАНЕЦЬ ознайомила присутніх із головними напрямками роботи коледжу та акцентувала увагу на викликах, які стоять перед освітянським колективом у часі війни. 
Мар’яна ЗДОРОВЕГА – заступник директора з виховної роботи поділилася досвідом роботи щодо національно-патріотичного виховання студентської молоді..
На спільному засіданні обговорили шляхи удосконалення освітнього процесу, вимоги до підготовки висококваліфікованих працівників, перспективи та шляхи співпраці з роботодавцями щодо проходження виробничих практик та працевлаштуванню.
Вдячні партнерам за співпрацю.