За ініціативи Київської обласної організації профспілки та при підтримці Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці 08 лютого відбулась зустріч директорів, кадровиків, бухгалтерів з фахівцями управління держпраці.

З комунальниками Київщини говорили про необхідність оформлення трудових відносин та про психосоціальну підтримку на робочому місці.

У Центральне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці відбулася нарада за участі понад 50 представників житлово-комунального господарства Київської області.

У заході взяли участь: заступник начальника управління-начальник відділу з питань праці західного напрямку управління інспекційної діяльності у Київській області Центральному міжрегіональному управлінні Державної служби з питань праці Людмила Дудар, голова Київської обласної організації профспілки працівників ЖКГ, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення Світлана Лєбєдєва, інспектори з питань праці, гігієни праці та атестації робочих місць за умовами праці.

Присутніх на заході проконсультували  з питань дотримання вимог законодавства про працю, наголосила на необхідності оформлення легальних трудових відносин, про ризики, які тягне за собою незадекларована праця.

Подробиці 

                                                                           Світлана ЛЄБЄДЄВА, Голова Київської обласної організації профспілки