Міський голова м. Черкаси А.Бондаренко нагородив працівників КПТМ «Черкаситеплокомуненерго».

13 лютого 2024

Сьогодні Черкаський міський голова Анатолій Бондаренко вручив колективу грамоту Черкаської міської ради за високосвідому громадянську позицію, патріотизм, активну участь у житті міської громади, високий рівень професіоналізму, сумлінну працю в умовах війни.

Вони не тільки забезпечують місто гарячою водою і теплом, а й щодня допомагають наближати нашу українську перемогу. Мова про працівників комунального підприємства теплових мереж «Черкаситеплокомуненерго», найбільшої профспілкової організації галузі Черкаської області.

Важливим внеском наших комунальників у перемогу є доставка транспортних засобів з-за кордону з подальшою передачею їх для потреб ЗСУ. Завдяки КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» на фронт передано вже кілька десятків спеціальних автомобілів, які були перегнані, відремонтовані та підготовлені для їх подальшої експлуатації  в особливих умовах війни.

За це подяками міського голови нагороджено працівників транспортної служби КП Анатолія Зубалія, Сергія Безклепченка, Віталія Савченка, Олександра Смоляка і Володимира Яценка та члена ЦК Профспілки, голову профкому підприємства , начальника транспортного цеху  Миколу Путіна.

Подякою нагородив голова і машиніста екскаватора Олега Васюка. Після прильоту ворожої ракети він усю ніч працював на екскаваторі, розбиваючи гідромолотом зруйнований фундамент знищеного готелю в центрі міста.

«Дякую працівникам КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» за сумлінну та відповідальну працю. Підприємство не лише надає якісні послуги з теплопостачання, а й постійно модернізовується. Крім того, підтримує наше місто та наших захисників. Пишаюся нашими комунальниками! Так тримати!» - зазначив міський голова Анатолій Бондаренко.