Профспілка не буде працювати замість тебе  і для тебе. Вона буде працювати разом з тобою!

29 грудня 2023 р. внаслідок підступного ракетного удару по м. Сміла було зруйновано приватний будинок водія КП “Смілакомунтеплоенерго” Голуба Олександра Андрійовича. Від отриманих через декілька днів у лікарні  від ран не сумісних із життям померла його дружина 61-річна Голуб Надія Іванівна.

Вже 2 січня 2024 р. обком Профспілки розпочав акцію: "Право на життя має кожен, а надати допомогу може не байдужий” і звернувся до членських організацій Профспілки області з проханням перерахувати посильну благодійну безповоротну допомогу на ліквідацію наслідків повного знищення ракетним нападом житлового будинку Голубу О.А.

Протягом січня місяця було зібрано 39 200 грн, які 31 січня у присутності заступника міського голови м. Сміла та  трудового колективу КП “Смілакомунтеплоенерго” головою Черкаської обласної організації Профспілки  Анашкевича І.В. були передані потерпілому.

Від себе особисто і від імені Голуба Олександра Андрійовича висловлюю слова подяки первинним профспілковим організаціям, всім небайдужим за підтримку у важку хвилину

У такий тривожний час Профспілка не стоїть осторонь проблем простих людей, а члени Профспілки відгукнулися на  біду нашого спілчанина, який не тільки втратив свій приватний будинок, але і дружину, яка померла від тяжких поранень не сумісних з життям внаслідок вибуху.

Це страшне випробування, яке випало на долю водія КП «Смілакомунтеплоенерго»  після підступного ракетного враження житлового приватного масиву м. Сміла, внаслідок якого було пошкоджено 91 будинок, в т.ч. 8 будинків були зруйновані повністю, засвідчило агресивні наміри Російської Федерації на знищення незалежності України.

Але і тепер ми вистоїмо і відродимо все гуртом.

КП ЕЛЕКТРОМЕРЕЖ ЗОВНІШНЬОГО ОСВІТЛЕННЯ "МІСЬКСВІТЛО" м.Черкаси.

ВАТУТІНСЬКЕ КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ТЕПЛОВИХ МЕРЕЖ.

КП "КАТЕРИНОПІЛЬСЬКЕ СЕЛИЩНЕ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНЕ ГОСПОДАРСТВО".

КОП "КОМБІНАТ КОМУНАЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ" м.Черкаси.

КП "ЧЕРКАСИВОДОКАНАЛ".

КП "ДРАБІВСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ".

КП ВАТУТІНСЬКЕ ВИРОБНИЧЕ УПРАВЛІННЯ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА.

КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ЧЕРКАСЬКЕ ЕКСПЛУАТАЦІЙНЕ ЛІНІЙНЕ УПРАВЛІННЯ АВТОМОБІЛЬНИХ ШЛЯХІВ".

КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ДОБРОБУТ" ЗВЕНИГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ.

Центральний комітет профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості та побутового обслуговування населення .

Черкаська обласна організація Профспілки.

Голова профкому КП  " Черкасиводоканал". Власюк Валерій Васильович.

Просимо передати слова вдячності всім членам Профспілки Ваших підприємства, які взяли участь в акції за розуміння, добросердечність, чуйність, своєчасну і таку необхідну фінансову допомогу.

Людські взаємини не можливо уявити без проявів тепла і добра. То ж, нехай Ваша доброта повернеться Вам здоров’ям і благополуччям, щедрими руками допомоги в потрібну годину.

Нехай ніколи в наших серцях не згасне вогонь підтримки і єдності, бо саме в єдності та згуртованості наша сила і сила профспілок. Разом  ми завжди подолаємо будь-які негаразди.

Нехай Господь благословить Вас усіх, нехай Бог захистить трудящих і їхні сім’ї, які прагнуть миру і справедливості.

Віримо, що ПЕРЕМОГА за нами.

Ми незламні.

Слава Україні!  Героям слава!

 

Іван Анашкевич,

Голова Черкаської обласної організації  Профспілки  працівників житлово-комунального господарства,  місцевої промисловості  та побутового обслуговування населення

                                                                               

01.02.2024 року