26 грудня 2023 року відбулось засідання Президії на якому було розглянуто ряд актуальних та важливих питань.

Президія розпочалась з нагородження члена Президії  Щербак Л.І. Подякою Київської обласної організації профспілки за активну участь в оздоровленні дітей. Київською обласною організацією було оздоровлено 37 діточок. За рахунок бюджету обласної організації було організовано супровід дітей і оплачена дорога до табору й у зворотному напрямку.

  Далі перейшли до порядку денного.

  1. Про Державні соціальні стандарти у 2024 році.
  2. Про підсумки роботи оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2023 р. в умовах воєнного стану
  3. Про надання фінансової допомоги членам Профспілки, які постраждали внаслідок воєнної агресії росії.
  4. Про бюджет апарату обласної організації Профспілки на 2024 рік.
  5. Про квоти щодо нагородження відзнаками ЦК Профспілки, облради профспілок, обласної організації профспілки на 2024 р.
  6. Про план основних   заходів   Київської обласної організації   профспілки працівників житлово-комунального   господарства, місцевої промисловості, побутового    обслуговування  населення України на 2024 р.
  7. Про заохочення профспілкового активу.
  8. Різне.

Вела засідання голова Київської обласної організації профспілки Світлана Лєбєдєва.

Вона проінформувала, що Київська обласна організація виписала всім первинкам - Профспілкову газету, Бібліотечку голови первинної профспілкової організації та закупили профспілкові календарі. До Новорічних свят було закуплено 860 подарунків для дітей віком від 0 до 14 років. На допомогу ЗСУ було надано 70000 грн та 100 л бензину.

Було розглянуто ряд питань поточної роботи, затверджено бюджет на 2024 рік, порядок нагородження спілчан профспілковими відзнаками та почесними нагородами,

Учасники Президія Київської обласної організації профспілки активно обговорили та  визначили План основних заходів  на 2024 рік,  які спрямовані на захист трудових, соціально-економічних прав та інтересів кожного члена профспілки, її організаційне і фінансове зміцнення, ефективну та змістовну роботу первинних профспілкових організацій, з урахуванням пропозицій і після обговорення  План роботи  було затверджено.

Після відкритого обміну думками та обговорення президія прийняла відповідні Постанови за усіма питаннями порядку денного.

29 грудня 2023 року відбулась зустріч апарату Закарпатської обласної ради профспілок з представниками Київської обласної ради профспілок та головами первинних профспілкової організації Київської обласної організації  профспілки працівників ЖКГ МП ПОН.

За результатами зустрічі був напрацьований  план дій, щодо посилення співпраці між організаціями, який буде презентовано на Президіях Київської обласної ради профспілок та Київської обласної організації профспілки працівників ЖКГ МП ПОН.

Світлана ЛЄБЄДЄВА, Голова Київської обласної організації  Профспілки