Одеський обком профспілки

22 грудня п.р. у приміщенні   Департаменту міського господарства Одеської міської ради відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення Дня енергетика.

Присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять енергетиків, які загинули під час виконання службових обов’язків.

З вітальним словом до присутніх звернулися директор Департаменту міського господарства Леонід ГРЕБЕНЮК.

Леонід ГРЕБЕНЮК зазначив, що робота енергетиків завжди пов'язана з ризиком, і особливо під час війни. Працівники енергетичної промисловості щодня підтримують наше комфортне життя та економіку, а під час повномасштабної війни рятують країну від пітьми та доводять, що здатні на неможливе, щоб у будинках українців було світло і тепло, працював електротранспорт та не зникала напруга у електроприладах.

Голова Департаменту міського господарства подякував працівникам за їхню нелегку і ризикову для життя працю, професійну майстерність при відновлені та ремонті мереж освітлення та теплопостачання. . Побажав міцного здоров’я, успіхів при виконання виробничих завдань, родинного затишку в мирних оселях.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, відповідальність під час виконання службових обов’язків та з нагоди Дня енергетика Почесною грамотою Департаменту міського господарства Одеської міської ради були відзначені найкращі працівники комунальних підприємств м. Одеси.

Ганна ПОЗДНЯКОВА - директор КП «Теплопостачання м. Одеса» у своєму виступі сказала, що цьогоріч дуже багато було зроблено для підготовки підприємства до роботи у зимовий період і вона вдячна кожному працівнику й кожній працівниці колективу підприємства за їх відмінну роботу заради мешканців міста Одеси, заради їхнього комфорту. Усі – від робітників до інженерів підприємства – молодці! Дуже вас усіх ціную.

З вітальним словом до працівників енергетичної галузі звернулася голова обласного комітету профспілки працівників житлово-комунального господарства Поліна НАКУЛ.

Вона зауважила, що попри складні умови сьогодення профспілки всіх рівнів згуртувалися і проводять роботу по наближенню нашої Перемоги. Це і фінансова допомога Збройним силам України, територіальній обороні, працівникам підприємств, які мобілізовані і знаходяться на захисті країни.

Відзначила високопрофесійну організаційну роботу керівників комунальних підприємств по ліквідації наслідків природних стихій та ворожих обстрілів.

Голова обкому профспілки побажала працівникам енергетичної галузі успішної роботи без аварійних режимів, щасливого життя без напруги і серйозних проблем, успіхів, удачі і досягнень, професійного зростання, а також благополуччя, здоров'я і щастя у мирний час!  

За високий професіоналізм, організацію роботи підприємств в умовах воєнного стану, співпрацю з профспілкою з питань соціально-економічного розвитку трудового колективу та з нагоди професійного свята Дня енергетика Почесною Центрального комітету Профспілки працівників житлово-комунального господарства України нагороджена Позднякова Ганна Іванівна – директор комунального підприємства «Теплопостачання м. Одеси»  та Пустовіт Анатолій Васильович – заступник головного інженера комунального підприємства «Теплопостачання м. Одеси».

За активну підтримку Збройних сил України, високу громадську позицію та участь у волонтерському русі, який наближає нашу Перемогу над ворогом Почесною грамотою Одеського обласного комітету Профспілки працівників житлово-комунального господарства нагороджена Кутуза Вікторія Володимирівна – провідний юрисконсульт юридичної служби комунального підприємства «Теплопостачання м. Одеси»

 

Почесною грамотою Одеського обласного комітету Профспілки працівників житлово-комунального господарства та грошовою нагородою була відзначена робота найкращих працівників комунальних підприємств міста Одеси.