Одеський обком профспілки

Щороку в Україні відзначають День енергетика. Цей день вважається професійним святом для працівників енергетики та електротехнічної промисловості України. Під час повномасштабного вторгнення РФ, наші енергетики неодноразово відновлювали роботу об'єктів критичної інфраструктури після ворожих обстрілів.

Це свято припадає на 22 грудня. Українці шанують працівників цієї професії, адже під час війни вони мають свій фронт роботи, на якому цілодобово ремонтують пошкоджені системи та механізми.

Саме завдяки енергетикам ми можемо працювати вночі, мати теплі батареї, користуватися електротранспортом і сучасними електропристроями. Без електрики неможлива робота промисловості, установ та будь-яких інших закладів.

22 грудня п.р. на території депо №2 комунального підприємства «Одесміськелектротранс» відбулися сумісні заходи керівництва підприємства на чолі з його директором Інесою Мандрус, першим заступником директора підприємства Олександром Ковалем, начальником служби енергетичного господарства Максимом Мохначем, головою первинної профспілкової організації Валерієм Новіковим та головою обкому профспілки Поліною Накул по відзначенню та привітанню з професійним святом працівників енергетичного господарства підприємства.

Інеса Мандрус подякувала працівникам за гарну професійну роботу в умовах воєнного часу та побажала і надалі успішної роботи без аварій і серйозних проблем. А для своїх родин і близьких людей завжди бути джерелом світла, тепла і любові.

Голова профкому КП «Одесміськелектротранс» Валерій Новіков від імені профспілкового активу привітав працівників зі святом, побажав міцного здоров'я, здійснення всіх  мрій і сподівань, родинного затишку в теплих і мирних оселях та вручив  грошову нагороду з нагоди професійного свята.

З вітальним словом з нагоди відзначення Дня енергетика до присутніх звернулася голова обкому профспілки Поліна Накул.  

«Ви заряджаєте енергією кожне наше свято, нехай і ваш професійний день буде наповнений світлом, теплом і енергією наших щирих привітань! Бажаю працівникам, ветеранам та молодим енергетикам успіхів, удачі і досягнень, професійного зростання, а також благополуччя, здоров'я і щастя вам і вашим близьким у мирний час!» - сказала вона у своєму виступі.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, відповідальність під час виконання службових обов’язків та з нагоди Дня енергетика Почесними грамотами Одеського обласного комітету Профспілки працівників житлово-комунального господарства було нагороджено низку працівників підприємства з врученням грошової винагороди.