27 листопада 2023 року в Об'єднанні шахово-шашкових клубів Одеської області по вул. Канатна 95, захопливо пройшов шахово-шашковий турнір серед обласних комітетів Федерації профспілок Одеської області.

Змагання також відбувалися з такого виду спорту як дартс.

Учасників змагань привітав в.о. голови ООО ФСТ «Спартак» Бєлєв Анатолій Анатолійович,  якій  підкреслив важливість залучення працівників апаратів обкомів до  занять спортом як важливого фактору зміцнення здоров’я та підвищення працездатності. Він також висловив сподівання на продовження в подальшому цього важливого починання на міжгалузевому рівні. 

На відкритті турніру були присутні голови обласних галузевих організацій профспілок області, в т.ч. Накул Поліна Григорівна – голова обласної організації профспілки працівників житлово-комунального господарства,  заступник директора КДЮСШ шахів та шашок, арбітр ФІДЕ з шахів, головний суддя змагань Голубєв Сергій Анатолійович

Змагання пройшли на високому рівні. Незважаючи на різноманітний вік, жага до перемоги панувала серед усіх учасників змагань.

Срібло на змаганнях у шашках добула команда обласної організації профспілки працівників житлово-комунального господарства. Вона також виборола бронзу у змаганнях по дартсу.

Переможці та призери змагань були нагороджені грамотами і медалями.