3 листопада 2023 року комунальне підприємство «Чорноморськводоканал» Чорноморської міської ради Одеської області відмітило 50-ту річницю з дня заснування.

Урочисті заходи відбулися у палаці культури м. Чорноморськ.

Міський голова Гуляєв Василь Олександрович привітав колектив підприємства з ювілеєм, відзначив вагомий внесок працівників підприємства в створенні умов комфортного проживання людей у місті та районі, гарного настрою кожної сім'ї.

Він подякував працівникам за їх віддану працю в умовах воєнного стану та нагородив їх грамотами та преміями.

Сьогодні підприємство очолює Ігнатовський Євген Миколайович. Він відзначив, що метою всіх працівників є забезпечення безперебійного та цілодобового водопостачання споживачів якісною водою, параметри якої відповідають державним стандартам, а також прийом, транспортування та очищення стічних вод. Також за фінансової підтримки керівника міста Іллічівськ підприємство здійснює оновлення і реконструкцію технічного обладнання міських каналізаційних та підкачувальних насосних станцій, ремонт резервуарів води та заміну застарілих механізмів.

Керівник підприємства подякував працівникам за їх віддану працю в умовах воєнного стану та нагородив їх грамотами та преміями.

В урочистому заході взяла участь голова обкому профспілки Поліна Накул, яка сердечно привітала колектив комунального підприємства «Чорноморськводоканал» Чорноморської міської ради з 50-річчям від дня заснування.

«Я вітаю всіх, хто присутній в цій залі та тих,  хто сьогодні задіяний на різних постах, пов’язаних з клопіткою роботою, яка називається Водоканал. Робота підприємства у прямому сенсі тримає пульс життя міста. Адже водопостачання – це одне з тих благ, без якого сьогодні не зможе існувати жоден населений пункт. Бажаю підприємству стабільності, процвітання, технічних оновлень та спокійної безаварійної роботи. А кожному працівникові підприємства - міцного здоров’я, добра, благополуччя, затишних осель, мирного неба над головою, професійних успіхів і нових трудових здобутків, миру й злагоди в сім’ях, здійснення всіх життєвих планів і сподівань! Нехай вам завжди вистачає професійної майстерності, досвіду та витримки для виконання завдань задля якісного обслуговування громадян!» - сказала вона у своєму виступі.

Від імені Одеського обкому профспілки трудовому колективу за багаторічну плідну, відповідальну і результативну роботу, високий професіоналізм, вагомий внесок у забезпечення життєдіяльності міста та з нагоди 50-річчя з дня заснування підприємства була висловлена Подяка, яку отримав директор підприємства Ігнатовський Євген Миколайович.

Почесною грамотою обкому профспілки була відзначена голова профкому Тузенко Яна Петрівна за плідну співпрацю з адміністрацією підприємства в організації виробничої, трудової дисципліни і забезпеченні соціально-економічних прав і трудових гарантій  працівників підприємства.

Від імені обкому профспілки низка працівників – членів профорганізації отримали Почесні грамоти і грошові заохочення з нагоди ювілею підприємства.