1 жовтня 2023 року комунальне підприємство «Міське управління житлово-комунального господарства» Чорноморської міської ради Одеської області відмітило 60 – ту річницю з дня заснування.

Історія комунального підприємства «Міське управління житлово-комунального господарства» Чорноморської міської ради розпочинається   1 жовтня 1963 року. У цей день підписано рішення Одеської обласної промислової ради депутатів трудящих про організацію будинкоуправління №95. Наступником цієї організації стало нинішнє міське управління ЖКГ Чорноморська.

Урочисті заходи відбулися 6 жовтня у палаці культури м. Чорноморськ. Міський голова Гуляєв Василь Олександрович привітав колектив підприємства з ювілеєм, відзначив вагомий внесок колишніх керівників – Нарожного Георгія Олександровича та Миза Сергія Васильовича в розвиток  підприємства та нагородив їх Ювілейними медалями з нагоди дня заснування підприємства.

Сьогодні підприємство очолює Альт Сергій Георгійович, який в цей непростий як для країни так і для підприємства час згуртував трудовий колектив на виконання виробничих завдань та наслідків ракетних обстрілів об’єктів житлового фонду та критичної інфраструктури.

Керівник підприємства подякував працівникам за їх віддану працю в умовах воєнного стану та нагородив їх грамотами та преміями.

Голова профкому підприємства КП ««Міське управління житлово-комунального господарства»» Ковтун Олександр Іванович в своєму виступі відзначив тісну співпрацю адміністрації і профкому в організації виробничої дисципліни і умов безпечної роботи працівників підприємства.

Від імені профкому низка працівників – членів профорганізації отримали грошові заохочення з нагоди ювілею підприємства.

В урочистому заході прийняла участь голова обкому профспілки Поліна Накул, яка сердечно привітала колектив комунального підприємства «Міське управління житлово-комунального господарства» Чорноморської міської ради з 60-річчям від дня заснування та висловила колективу глибоку повагу за досягнуті трудові успіхи, високий професіоналізм у роботі, вірність своєї професії, збереженні кадрового потенціалу.

Вона зауважила, що 60 років це по-справжньому довга історія. Ця ювілейна дата поєднує багато поколінь співробітників підприємства: ветеранів, які стояли біля істоків, та нинішніх фахівців, які продовжують працювати на благо мешканців міста.

А також щиро подякувала керівництву підприємства за організацію безперебійної роботи такого багатопрофільного підприємства та профспілковому комітету, який протягом тривалого часу стоїть на захисті соціально-економічних прав працюючих.

У цей день голова обкому побажала колективу підприємства здоров'я, сімейного тепла та затишку, активної плідної роботи, широких можливостей та перспективних проектів, надійних партнерів і сумлінних колег та здійснення під мирним небом всіх задумів!

Почесною грамотою ЦК Профспілки працівників громадського обслуговування  був нагороджений начальник КП «Міське управління житлово-комунального господарства» Альт Сергій Георгійович, грамотою Федерації профспілок Одеської області - голова профкому Ковтун Олександр Іванович, грамотами обкому профспілки - головний економіст і скарбник профорганізації Кузик Світлана Анатоліївна і працівники – ветерани підприємства.