2 жовтня 2023 року на підприємстві  КП «Теплопостачання м. Одеса», в якому працює майже 3,0 тис. працівників, пройшов захід з відзначення Дня захисників і захисниць України.

З початку повномасштабного вторгнення ворога на нашу країну 43 працівники підприємства стали на захист держави. На теперішній час 8 працівників – учасники ЗСУ і члени профспілки повернулися до своїх трудових обов’язків.

Керівництво підприємства на чолі з директором Поздняковою Ганною Іванівною і первинною профспілковою організацією (голова профкому Чернявська Тетяна Ігнатіївна) провели сумісний святковий захід  з відзначення Дня захисників і захисниць України.

Директор КП «Теплопостачання м. Одеса» Позднякова Ганна Іванівна відмітила мужність, відданість та героїзм працівників – учасників збройних сил України та нагородила героїв Почесною грамотою та цінним подарунком.

У спільному заході взяла участь голова Одеського обкому профспілки  Поліна Накул. Вона висловила щиру подяку трудовому колективу підприємства, який в цей нелегкий час продовжує виконувати свої обов’язки по належному утриманню такого важливого для м. Одеса об’єкта критичної інфраструктури і підготовки його роботи у зимовий  період та вручила його керівниці Почесну грамоту обкому профспілки.

З окремими словами вдячності голова обкому звернулася до учасників ЗСУ, які безпосередньо захищали наше життя ціною свого, та нагородила їх Почесними грамотами обкому профспілки та колекційними наборами монет на честь Збройних сил України.

Також комісією було підбито підсумки конкурсу дитячого малюнку на честь Збройних сил України, який пройшов напередодні.

Всі учасники отримали призи – набори різнокольорових фломастерів та шоколаду.

Наймолодшій учасниці конкурсу було лише 4 рочки.