Профспілка Рівненського обласного виробничого комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства "Рівнеоблводоканал" відвідала підопічний дитячий заклад.
1 вересня, в День знань, працівники підприємства -  Тамара Воронцова, голова профкому та Вікторія Орещук, провідний інженер транспортного відділу м. Рівне служби головного механіка відвідали свято першого дзвоника в Спеціальній школі №2 в смт. Клевань.
Цей навчальний заклад був обраний не випадково, адже сьогодні був презентований фізіотерапевтичний кабінет школи, в який ще у квітні цього року за кошти профспілки «Рівнеоблводоканалу» були закуплені спеціальні тренажери для ніжок. Зараз вони допомагають діткам підтримувати фізичну форму та розвиватися.
 
Також присутні ознайомилися з різними навчальними кабінетами та були вражені, з якою любов'ю та віддачею колектив закладу робить усе, щоб дітки почувалися щасливими.
В школі працюють багато гуртків, де діти разом з вчителями виготовляють різні вироби з паперу, природних матеріалів, тіста тощо. Один із таких дитячих витворів (картину з різних злаків) на згадку про сьогоднішній день, подарували нашому колективу. За що ми безмежно вдячні й діткам, і їх вихователям. 
Разом до Перемоги!