Харківська обласна організація Профспілки  та   її членські організації продовжують свою роботу не зважаючи на постійні  обстріли   збоку росії.

Наша організація, станом на сьогодні вже виконала  прийняті постанови  IV Пленуму Харківської обласної організації Профспілки від 07.06.2023 щодо збору коштів на відновлення зруйнованої будівлі профспілок Палац  Праці  та  надання посильної безповоротної добровільної фінансової допомоги на  ЗСУ грошима!

Первинні профспілкові організації   11-ти підприємств долучились до збору коштів на відбудову  Палацу Праці зробивши внески від 1 тис. до  14 тис. грн.

Наразі там тривають роботи з відновлення  даху.

Для збору коштів для ЗСУ долучились та зробили внески від  2 тис. до 15 тис. грн. первинні профспілкові організації   8-ми підприємств  та Харківська обласна організація Профспілки.

Питаннями логістики, комунікації та  визначення потреб  військової частини, за згодою, було доручено Олександру Белоусу - голові первинної профспілкової організації (військовозобов’язаний у запасі) КП «Муніципальної  компанії поводження з відходами». 

Наразі, після врегулювання усіх фінансових питань,  згідно з Податковим кодексом, добровільна  фінансова  допомога перерахована.  

І сьогодні, ми отримали Подяку від наших захисників.

 

Сподіваємось що наш внесок допоможе славним Збройним силам України у звільненні нашої Української землі від російських  загарбників.

Попри все, життя триває і профспілки завжди готові надати підтримку тим кому вона вкрай потрібна.

 6 червня 2023 року стався черговий злочин, було підірвано  греблю Каховської  гідроелектростанції. Це призвело до затоплення  80 населених пунктів, постраждало близько 16 тис. людей, серед яких члени профспілки Херсонської обласної організації. 

Більшість наших первинних профспілкових організацій  відгукнулось на заклик щодо збору коштів для допомоги Херсонській обласній організації для підтримки постраждалих. У дуже стислий  термін гроші були зібрані та перераховані для допомоги нашим  спілчанам.

Окрім цього підприємства Харківщини відправляли транспорт з гуманітарною допомогою, яка містила: насоси,  генератори, питну воду, харчі, різноманітні матеріали та багато іншого.  Суттєву допомогу надали   КП «Харківські теплові мережі» та  КП   «Муніципальна  компанія поводження з відходами».

Війна триває понад 500 днів, але ми продовжуємо свою роботу і боротьбу.

Так, зокрема у Куп’янську   відновили роботу  комунальні підприємства  «Комунальник», «Куп’янськтеплоенерго», «Куп’янський Водоканал».

 Для відновлення  роботи первинних профспілкових організацій  на цих підприємствах були надані консультації   спеціалістами  обласної організації, пройшли збори,  обрані  профспілкові комітети, голови первинок.

Президія Харківської обласної організації Профспілки ухвалила рішення про надання фінансової підтримки членам профспілки, які частково або повністю втратили житло. Наразі формуються  списки постраждалих від російскії  агресії.   Допомогу  вже отримали члени  профспілки КП «Комунальник».