У ЗАКАРПАТТІ ВИЇЗНУ ПРЕЗИДІЮ ПРОВЕЛА ПРОФСПІЛКА  ЖКГ КИЇВЩИНИ

 З перших днів широкомасштабної війни комунальники Київщини щодня прибирали вулиці і двори, вивозили сміття. Не припиняли постачання води і тепла, утримували дороги, доглядали зелені території. Робили це працівники ЖКГ обмеженими силами, бо частина фахівців пішли захищати Україну.

Після атак ворога на критичну інфраструктуру, комунальні служби не припиняли оперативно відновлювати пошкоджені об’єкти, повертаючи життєво важливі послуги. На жаль, іноді ціною власного життя. Бо працювали і під обстрілами, і одразу після них - коли все ще палало.

 21 - 23 червня у Закарпатті у місті Рахові проходила виїзна Президія, Пленум та семінар-тренінг Київської обласної організації профспілки працівників ЖКГ, МП, ПОН. 

На Пленумі розглядалися питання роботи Київської обласної організації в умовах воєнної агресії росії, колективних договорів і угод – як основного інструменту захисту інтересів працюючих, фінансової роботи, змін податкового законодавства, обліку і звітності, документального оформлення господарських операцій, складання фінансового та статистичного звітів.

На Пленум були запрошені та приймали участь: голова Закарпатської обласної ради профспілок І.Зелінський, директор КП “Васильківтепломережа” А. Панаіт, директор КП Калинівської керуючої компанії  “Громадський сервіс” А. Миронець та 33 профспілкові активісти первинних профспілкових організацій Київської області, зокрема, члени ради,  голови та скарбники профспілкових комітетів.

Змістовно пройшов семінар в частині обміну практичним досвідом і знаннями, пізнавально і перспективно - з огляду на внесення змін до чинного законодавства про колективні договори і угоди, змін до Податкового кодексу, і просто надихаюче, адже велич і краса України плекає в серці невимовне захоплення і найніжніші почуття до Рідного Краю.

Крім того, під час перебування у Закарпатті група із 25 осіб піднялась на гору Петрос (висота 2020 м), які  підняли прапор України та галузевої профспілки.

З новими силами і до нових перемог! Слава комунальникам! Слава Україні!

На фото:  комунальники Київщини під час перебування у Закарпатті.

 

Світлана ЛЄБЄДЄВА, голова Київської обласної організації
 профспілки працівників ЖКГ, МП, ПОН.