РОБОТА МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛОРГАНІЗАЦІЇЇ ПРОФСПІЛКИ  В РЕГІОНАХ

27 червня поточного року Миколаївська облорганізація Профспілки провела робочу зустріч в м. Баштанка з членськими профспілковими організаціями  комунальних підприємств Баштанської міської ради  «Міськводоканал» та «Добробут».

Під час  активних бойових дій з боку росії, країни-агресора, та часткової окупації Баштанського району  Миколаївської області, місто Баштанка дуже часто потерпало від ракетних ударів та  знаходилось під артилерійськими обстрілами, але ці комунальні підприємства, їх працівники, іноді ризикуючи своїми життями, на жодний день не зупинили свою роботу – містяни забезпечувались питною водою та місто утримувалося  в належному порядку.    

За цей час на КП «Міськводоканал» Баштанської міської ради склалась дуже важка фінансова ситуація, через що  працівники підприємства несвоєчасно отримують  заробітну плату, заборгованість з неї складає близько трьох мільйонів грн. Також через незадовільний фінансовий стан підприємства виникли труднощі з забезпеченням працівників спецодягом.

З метою вирішення питання погашення заборгованості з заробітної плати  голова Миколаївської обласної організації Профспілки Світлана Начинова зустрілась з новопризначеним директором підприємства Артемом Синьком та Баштанським міським головою Олександром Береговим.

При відвідуванні комунального підприємства «Добробут» відбулась зустріч з директором підприємства Сергієм Федорком та головою профспілкового комітету Наталією Шиманською. В ході зустрічі обговорили існуючі на підприємстві проблеми, шляхи їх вирішення, були надані відповідні рекомендації.

Первинні профспілкові організації комунальних підприємств Баштанської міської ради  «Міськводоканал» та  «Добробут» також отримали від Миколаївської галузевої Профспілки методичні матеріали для використання в  подальшій роботі.

На фото обговорення з директором та головою профкомітету існуючих на КП «Добробут» проблем.

 

На фото директор  КП  «Міськводоканал»   А. Синько, голова профкому КП «Добробут» Н. Шиманська,  голова  Миколаївської облорганізації Профспілки С. Начинова, директор КП «Добробут» С. Федорко.