Час змін, вдосконалення та руху вперед

Без перебільшення можна сказати, що 21 червня п.р. в Магдалинівській селищній територіальній громаді Дніпропетровської області відбулася  не аби яка подія.

Керівник одного із стратегічних підприємств регіону, це  КП «Магдалинівський водоканал» Сергій КАМУЗ набув першого етапу повноліття.

Природна скромність та сьогоденні обставини не  ставили в плани керівника щодо  відзнаки важливої життєвої події. Але повага колег по роботі, керівництва ОТГ не залишили його ювілей без уваги.

Людина, яка користується повагою за наполегливу працю, за вміле поєднання керівних і господарчих дій, турботу про свій колектив та мешканців регіону заслуговує на поздоровлення та повагу.

З дня існування цього підприємства Сергій КАМУЗ робить все можливе, що б навіть за складних воєнних часів надавати якісні послуги. Вода подається із свердловин, глибина яких доходить до 60 метрів, але воду мешканці Магдалинівки п’ють без кип’ятіння.  Про це розповіли  і сам керівник і працівники лабораторії голові галузевого обкому профспілки Анастасії ДЕМІДОВОЇ під час привітання. Нагрудний знак «За значний внесок в розвиток галузі», привітання від профільного департаменту житлово комунального господарства ОДА, президії обкому профспілки отримав Ювіляр.

Будучи за своєю натурою активною,  ініціативною і творчою людиною Сергій КАМУЗ разом із профспілковим лідером Олександрою МАЛІКОВОЮ розповів і показав про перевлаштування підприємства в залежності від вимог часу. Нова  котельна для опалення палетами, яка дає економію коштів на опалення в рази меншу за ту що була,  оновлений автопарк, особлива гордість дуже необхідний в сільській місцевості  новий трактор, благоустрій на території в усіх приміщеннях, кімната відпочинку для працівників, нещодавно прийнятий колдоговір - все каже про те, що соціальний діалог на підприємстві діє.

Більшість присутніх у залі  під час поздоровлення  і в подальшому спілкуванні це підтвердили.

Враховуючи, що  значна частина життя, а особливо  в умовах воєнного стану проходить на виробництві  була змога познайомитися із творчістю окремих працівників.  На підприємстві є виставка картин однієї з працівниць лабораторії, заворожує не аби яка колекції квітів Фаленопсисів(Орхідей) які збирають всім колективом.

Не зважаючи на складні умови сьогодення життя продовжується. Під керівництвом начальника та за активною допомогою профспілкового комітету, всього колективу воно  розвивається, працює над вирішенням багатьох проблем, які існують в колективі.

Але  налаштовані на  їх вирішення, на краще майбутнє нашої  Україні і Магдалинівського регіону.

Адже водопровідно –каналізаційна підгалузь житлово – комунального господарства   – це сьогодні стратегічна і  надзвичайно  важливе направлення  в кожній громаді.

Бажаємо Ювіляру і всьому колективу міцного здоров’я, здійснення мрій, фінансової спроможності, скорішої нашої ПЕРЕМОГИ!

                                                                                 Президія обкому профспілки.